• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ora şi posibilul transfer la Barcelona. Bild notează că agentul lui Draxler a sosit în Catalunya pentru a negocia venirea germanului lui PSG la echipa lui Valverde.

După o telenovelă interminabilă legată de transferul lui Neymar în capitala Franţei, media din Vest anunţă ca sigure o mulţime de variante pentru înlocuirea brazilianului la Barcelona. În teorie, clubul blaugrana e mai aproape de achiziţionarea lui Dembele (Dortmund) sau Coutinho (Liverpool), însă o serie de alte soluţii au fost date cu titlul de certitudini.

Astfel, s-a vorbit despre Hazard (Chelsea) şi Alli (Spurs), însă acum un alt nume apare în prim plan. Julian Draxler, care nu mai are postul de titular garantat, odată cu sosirea lui Neymar, ar putea să facă obiectul unei mutări.

Bild notează că cele două părţi au început deja negocierile, însă cel mai probabil informaţia e legată de prezenţa agentului lui Draxler la Barcelona. Şi Radio Catalan prezintă pe pagina de twitter imagini cu impresarul, speculând la rândul ei pe seama mutării.

4 goluri în 17 partide a marcat Draxler pentru PSG. Germanul de 23 de ani a sosit în Catalunya în iarna lui 2016, de la Wolfsburg.