• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jonathan Barnett, agentul lui Gareth Bale, a vorbit despre viitorul galezului la Real Madrid, spunând că acesta își dorește să își încheie cariera în capitala Spania, contrazicând astfel toate zvonurile apărute în presă, în ultimele luni.

Vrea să joace pentru restul vieții sale la Real Madrid”, a declarat Barnett.

Iubește orașul, viața de acolo și iubește clubul. Evident, doar atunci când oamenii nu-l susțin și sunt alături de alți jucători care nu sunt atât de buni. E o nebunie, asta se întâmplă doar în Spania și nu o înțeleg. Fanii ar trebui să înțeleagă asta și cât de bun este el”, a declarat impresarul, într-un interviu acordat pentru Fichajes.

Barnett a catalogat drept mizerii informațiile publicate de presa spaniolă, conform cărora Bale urmează să plece de la Madrid.

Unii jurnaliști din Spania scriu mizerii. Ei nu se bazează pe motive fotbalistice, iar asta este o greșeală. Ei nu stau să analizeze ceea ce face el. Fanii ar trebui să-l adore”, a mai spus agentul lui Bale.

Galezul a tot fost ”transferat” de jurnaliștii spanioli în ultima perioadă la diverse cluburi din Premier League. Aceștia au vorbit că acesta ar putea ajunge la Manchester United, la Chelsea, sau să revină la fostul său club, Tottenham Hotspur.

În ultimul timp, Bale a avut însă mai multe accidentări. Faptul că Zidane nu s-a putut baza în mod constant pe el din cauza acestor probleme a fost un alt motiv pentru care presa iberică a scris despre o posibilă plecare a sa.

În prezent, britanicul de 28 de ani se recuperează după ultima leziune musculară suferită.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT