• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE: Lionel Messi a fost în această dimineață la un centru medical pentru a efectua mai multe teste după ce în meciul cu Bilbao a acuzat dureri la coapsă și a fost schimbat cu Arda Turan.

Conform site-ului oficial al catalanilor, lucrurile au mers bine pentru argentinian. Acesta nu a suferit o accidentare, însă nu este clar încă daca va fi pe teren în duelul cu Bilbao din turul sferturilor Cupei Regelui.

Deși site-ul oficial al catalanilor a evitat să ofere un răspuns clar, presa din Spania scrie că Messi va fi menajat în disputa cu bascii, care va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1, miercuri, de la ora 22:00.


VIDEO. Barcelona - Athletic Bilbao 6-0. Pauza meciului de pe Camp Nou a adus un moment cu care fanii catalani nu sunt obişnuiţi. Lionel Messi, cel care a deschis scorul din penalty, a fost înlocuit cu Arda Turan, înaintea începerii actului secund.

Conform goal.com, Messi a acuzat dureri la coapsă şi Luis Enrique a preferat să nu rişte cu decarul argentinian, care a mai suferit o accidentare în acest sezon, care l-a ţinut departe de gazon două luni.

Durerile l-au făcut pe Messi să ia decizia, alături de staff-ul Barcelonei, să nu mai revină pe teren în repriza a doua. Luni este ziua în care jucătorul care le-a prezentat fanilor cel de-al cincilea Balon de Aur îşi va face noi teste pentru a vedea dacă este vorba de o accidentare gravă.

Ultima oară când Messi a fost schimbat la pauză, într-o partidă de La Liga, a fost pe 11 noiembrie 2012, într-un meci cu Levante.

Messi nu a fost singura problemă a lui Enrique în meciul contra bascilor: Jordi Alba s-a accidentat şi el în repriza a doua, tot la coapsă, şi a fost înlocuit cu Bartra, după 69 de minute.