• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Hector Cuper, selecţionerul Egiptului, a dezvăluit că are informaţii clare că Real Madrid îl doreşte pe Mohamed Salah (25 de ani), fotbalistul de bandă dreaptă al lui Liverpool.

Salah este în acest moment unul dintre cei mai în formă jucători din lume. A calificat Egiptul la primul Mondial din ultimii 28 de ani, însă ceea ce a făcut pentru Liverpool, atât în campionat, cât şi în Ligă e fantastic.

Golgheter la zi în Premier League, cu 12 reuşite, egipteanul a devenit o prioritate pentru Real, care suferă enorm în atac. Dacă rivala Barcelona e interesată de Coutinho, gruparea blanco îl vrea neapărat pe Salah, lucru confirmat de Hector Cuper.

"Am primit informaţii clare că Real Madrid îl doreşte pe Salah. Din punctul meu de vedere, el este într-o formă incredibilă acum", a spus Hector Cuper, pentru Sports TV, citat de As.

Sosit în vară pe Anfield pentru 42 de milioane de euro (50, cu tot cu bonusuri), Salah nu va fi lăsat să plece mai mult ca sigur de oficialii "cormoranilor" pentru mai puţin de 100 de milioane de euro.