• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Deși Zinedine Zidane a fost ”secundul” său în etapa petrecută la Real Madrid și a avut o relație foarte apropiată cu francezul, Carlo Ancelotti declară că nu înțelege numirea fostului număr 5 al ”galacticilor” pe banca echipei ”blanco”, în locul lui Rafa Benitez.

Viitorul antrenor al lui Bayern Munchen a scris, în editorialul său de pe site-ul chinezesc Sina Sports, că vestea demiterii lui Benitez l-a surprins.

”Știrile din Spania nu au fost foarte bune de Crăciun. După cum știți, am sentimente aparte față de Real Madrid. Mi-am făcut mulți prieteni acolo și când sunt probleme mă enervez și eu.

După multe meciuri în acest sezon, Real Madrid continuă în lupta pentru titlu în campionat și în Champions League, dar președintele Florentino Perez decide să-l demită pe Benitez. Știu că munca antrenorului e mereu legată de rezultate. Știu și că munca noastră e mereu înconjurată de controverse, dar de data asta chiar nu pot să înțeleg decizia, Real Madrid a disputat abia jumătate de sezon”, susține Carletto.

Antrenorul numit ”Împăciuitorul” în perioada sa la Real Madrid îl atacă fără menajamente pe Florentino Perez, cel care l-a demis și pe el de la Real Madrid, după ce a cucerit La Decima.

”Zidane e al cincilea antrenor al lui Real Madrid din 2009 încoace. La toate aceste întrebări se răspunde astfel: Mereu e de vină antrenorul? Fiecare să tragă propriile concluzii. Îl apreciez pe prietenul meu Zidane, am trecut prin multe momente foarte bune împreună pe bancă, am câștigat împreună La Decima cu Real Madrid, așa că e parte din echipă. Timpul ne va da răspunsul, dar, fără îndoială, Zidane are capacitatea de a conduce Real Madrid de pe bancă. Sincer, îi doresc tot ce e mai bun”, a scris Ancelotti.