• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Florin Andone a marcat cel de-al doilea său gol în acest sezon de La Liga. După ce a punctat în etapa trecută cu Granada, Andone a reușit și primul gol pe Riazor. Internaționalul român a înscris golul doi al celor de la Deportivo La Coruna, în înfrângerea cu 2-3 în fața Sevillei.

Andone consideră că echipa sa a pierdut nemeritat. Depor a condus cu 2-0, golul victoriei fiind reușit de către andaluzi în minutele de prelungiri.

”Am pierdut jocul în ultimele minute. Simt foarte multă dezamăgire, pentru că am muncit din greu, am condus cu 2-0 și a fost un joc pe care nu meritam să-l pierdem, acesta este fotbalul, păcat că nu am câștigat. Sevilla are jucători foarte mari, au jucat foarte bine și ne-au forțat să facem un pas înapoi.

Ne-am apărat foarte bine, dar adversarii au foarte multă calitate și au câștigat. Nu sunt fericit, aș fi preferat să nu înscriu, dar să câștigăm. Este dureros să pierzi în ultimele 5 minute. Din punctul meu de vedere, am fi meritat să câștigăm”, a declarat Florin Andone, la finalul jocului.

VIDEO: Golul superb al lui Andone

Atacantul galicienilor ar fi putut face dubla în repriza secundă a jocului, însă a fost împins în careu de Mercado. Andone a solicitat penalty, însă centralul a lăsat jocul să continue.

”Cred că a fost penalty. Am simțit cum adversarul a pus mâna pe mine. Mă pregăteam să șutez și am lovit pământul. Dacă nu mă împingea aș fi lovit mingea”, a mai spus Andone.

VIDEO: Faultul nesancţionat asupra lui Andone