• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Florin Andone a marcat din nou pentru Deportivo La Coruna, însă echipa sa a avut un ghinion teribil, a pierdut meciul cu Malaga în prelungiri. Internaționalul român se află într-o formă excelentă. După perioada de secetă pe care a traversat-o la începutul sezonului, atacantul a ajuns la a treia reușită consecutivă.

Deși a marcat, Andone nu are motive de bucurie nici după acest joc. Jucătorul de 23 de ani a trăit același sentiment ca în partida cu Sevilla, din etapa trecută, când echipa sa a pierdut tot în prelungiri. Atacantul consideră că echipa sa este lovită de ghinion.

”Suntem foarte triști, a fost un joc pe care l-am dominat, deși am jucat pe terenul unui adversar foarte puternic. Au jucători foarte buni, care din foarte puține ocazii au dat 4 goluri. Am făcut un meci bun, echipa a arătat personalitate. Trebuie să ridicăm capul, să fim mai uniți ca niciodată și să muncim mai mult pentru a ieși din această situație.

În acest sezon ni se întâmplă toate, să primești în minutul 95 un gol dintr-un șut care îți iese o dată la doi ani, parcă totul este negativ în acest an. Este o perioadă neagră, dar echipa a demonstrat personalitate. Am arătat că jucăm fotbal și sunt convins că săptămâna viitoare, când vom juca acasă și vom avea publicul în spate va fi mai bine”, a declarat Andone la finalul jocului cu Malaga.

Pe lângă golul reușit, internaționalul român a mai ratat alte două situații clare de a marca.

Depor traversează o perioadă de criză, nu a mai câștigat de 6 jocuri și se află pe poziția a 17-a în La Liga.

3 goluri în 13 partide are Andone în acest sezon de La Liga

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO cu golul lui Andone