• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Florin Andone este în pericol să rateze partida cu Real Madrid. Internaționalul român acuză probleme la inghinali și nu s-a antrenat luni, iar marți și astăzi a făcut antrenamente separat de ceilalți colegi. Atacantul va mai efectua câteva teste medicale pentru a se stabili exact dacă va putea juca. Un verdict se va da în zilele următoare.

În cazul în care internaționalul român nu va putea evolua, Pepe Mel va fi nevoit să-și regândească strategia din atac pentru meciul cu Real. Cum Deportivo duce lipsă de atacanți, cea mai la îndemână soluție ar fi titularizarea lui Adrian Lopez, care a fost adus de la Villarreal, dar care nu a apucat să evolueze în niciun amical pentru galicieni.

Deportivo va debuta în noul sezon de La Liga contra celor de la Real Madrid. Meciul va fi în direct pe Digi Sport 2, duminică, 20 august, de la ora 23:15.

În vârstă de 24 de ani, internaționalul român a ajuns la Deportivo la Coruna vara trecută în schimbul a 4,7 milioane de euro. În plus, Cordoba va primi 30% dintr-un transfer ulterior.

Atacantul a devenit astfel cel mai scump transfer făcut de La Coruna în ultimii ani, și totodată cel mai scump jucător vândut de Cordoba în toată istoria clubului andaluz.

39 de meciuri, 12 goluri și 3 pase de gol, are Andone în tricoul celor de la Depor, în toate competițiile, în sezonul precedent.

5 milioane de euro este cota de piață a lui Andone, conform transfermarkt.com.

MECIURILE DIN NOUL SEZON DE LA LIGA VOR PUTEA FI URMĂRITE PE CANALELE DIGI SPORT

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT