• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Paul Anton poate juca în La Liga în sezonul viitor! Împrumutat de Dinamo în Spania, mijlocașul a promovat cu Getafe în Primera Division, însă rămâne cu regretul că nu a prins vreun minut în returul play-off-ului cu Tenerife, scor 3-1.

"Am fost în moarte clinică, fără puls", a glumit Anton la finalul meciului, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

"Am rămas fără voce, a fost o seară superbă. Ne bucurăm foarte mult. A fost un an foarte dificil, pot să zic că a fost cel mai greu an din cariera mea. Un an splendid, formidabil.

E de zece ori mai greu pe bancă, unde nu poți decât să-ți încurajezi echipa. Îți dorești să ajuți, să pui piciorul... Am rămas cu moralul ridicat, chiar dacă n-am jucat.

După promovare, lucrurile se pot însă schimba. Am mare încredere în mine. O să joc într-un campionat tare", a mai afirmat Anton în interviul acordat colegului Ciprian Bălțoiu.

Sub contract cu Dinamo încă un an și jumătate, Paul Anton ar putea să revină în Ștefan cel Mare, unde a bifat 24 de meciuri în Liga 1 și a marcat de două ori.

La Getafe, fotbalistul de 26 de ani a prins 32 de meciuri, însă a fost titular în doar 15 rânduri. El a marcat două goluri pentru madrileni, în victoriile cu Valladoid (3-1) și Oviedo (2-1).