• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Real Sociedad - Valencia 2-3. "Liliecii" au obținut o victorie importantă la San Sebastian, la capătul unui meci extrem de spectaculos și disputat. Încărcătura partidei și-a pus amprenta și asupra lui Marcelino. Antrenorul celor de la Valencia a încheiat partida accidentat.

În minutul 85 al duelului de pe Anoeta, la scorul de 2-2, Simone Zaza a marcat golul de 3 puncte al formației vizitatoare. Marcelino a sărbătorit pe margine reușita, dar s-a ales cu o întindere la mușchii piciorului stâng.

Fostul mijlocaș, acum în vârstă de 52 de ani, a avut însă puterea să glumească la conferința de presă de la finalul partidei. Cu victoria de pe Anoeta, Valencia a urcat pe locul 4 în La Liga, cu 12 puncte, 12 goluri marcate și 5 primite.

"Atât timp cât eu sunt singurul care se accidentează, atunci nu e nicio problemă. M-am întins cam tare. Sunt situații în care ar trebui să mă controlez. Asta este, am treminat meciul șchiopătând" a declarat antrenorul Valenciei la conferința de presă de la finalul partidei.