• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Thomas Vermaelen (32 de ani), fundașul central belgian, legitimat acum la FC Barcelona, regretă că nu a plecat de la gruparea catalană în vara trecută, atunci când a avut și oferte, cum ar fi cele de la Crystal Palace și Everton.

Fotbalistul a decis să rămână pe ”Camp Nou”, după ce a purtat o discuție cu antrenorul Ernesto Valverde, care l-a convins să continue și să lupte pentru un loc în primul 11 al catalanilor. Totuși, în ciuda evoluțiilor bune pe care le-a avut în perioada de pregătire, calvarul a continuat pentru belgian, care a jucat un sigur meci pentru Barcelona, cu Murcia, scor 0-3, dar în Cupa Spaniei.

Veteranul din lotul catalanilor a jucat zilele trecute pentru națională, într-un amical cu Mexic, scor 3-3, iar la final și-a exprimat bucuria titularizării. 

”Sunt fericit că am jucat în naționala Belgiei, mai ales că la echipa mea de club n-am mai jucat aproape deloc. Legat de viitor, nu vreau să mai zic nimic pentru că nu de puține ori cuvintele mi-au fost scoase din context”, a spus Vermaelen, într-un interviu acordat pentru Het Laatste Nieuws.

Vermaelen este decis să plece de la Barcelona la iarnă, speriat de faptul că altfel are șanse mari să iasă din calcule pentru Cupa Mondială din Rusia 2018.