• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Arda Turan și Aleix Vidal vor debuta pentru FC Barcelona în meciul tur cu Espanyol din Cupa Spaniei. Anunțul a fost făcut de antrenorul Luis Enrique în cadrul unei conferințe de presă. Partida este programată miercuri de la ora 21:30 și va fi transmisă ÎN DIRET de Digi Sport 1.

Odată cu deschiderea perioadei de mercato, Barcelona a putut să legitimeze primii jucători după o pauză de un an. Printre cei 77 de fotbaliști înregimentați de catalani la început de 2016 se numără și Arda Turan și Aleix Vidal. Cei doi au fost cumpărați în vară de trupa de pe Camp Nou, dar nu au putut să debuteze până acum din cauza interdicției primite de catalani de la FIFA.

Luis Enrique a precizat în conferința de presă susținută înaintea partidei tur cu Espanyol din Cupa Spaniei că ambii fotbaliști vor prinde minute în duelul cu echipa pregătită de Costel Gâlcă. Antrenorul catalanilor nu a precizat însă dacă aceștia vor începe ca titulari meciul.

"Arda și Aleix sunt doi jucători foarte buni. Se simt bine la echipa noastră și probabil o să-i vedeți pe amândoi pe teren în partida de mâine. Aleix poate evolua pe 3 poziții, iar Arda este și el un jucător polivalent. Nu știu însă să vă spun dacă vor fi titulari sau câte minute vor prinde" a declarat antrenorul Barcelonei.

Arda Turan și Aleix Vidal și-au ales deja numerele de pe tricouri, turcul preferând 7, același purtat de Figo sau Pedro, iar Vidal numărul 22, cel eliberat de Dani Alves la începutul acestui sezon.

Barcelona - Espanyol se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri 6 ianuarie, de la ora 21:30. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro