• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Arda Turan a fost achiziționat de Barcelona de la Atletico Madrid în vara lui 2015, dar a debutat pentru trupa catalană abia în startul noului an. Deși a jucat doar două meciuri oficiale alături de Lionel Messi, căruia a reușit să-i dea și o pasă de gol în disputa cu Granada, fotbalistul turc a făcut o declarație incredibilă despre decarul Barcelonei.

"Nu am văzut niciodată pe cineva ca Leo Messi. E un miracol al lui Dumnezeu. Când vezi ce poate să facă pe teren...e incredibil. Nu sunt deloc gelos, mă simt chiar foarte bine când văd că trece mingea printre picioarele cuiva" a declarat jucătorul turc.

Arda i-a pasat decisiv lui Messi la primul gol al partidei cu Granda, încheiată cu scorul de 4-0 pentru catalani. A fost a 20-a pasă decisivă a lui Arda Turan în La Liga. Ultima, surprinzător, a venit tot împotriva Granadei, acum aproape un an, pe 18 ianuarie 2015, pe când evolua la Atletico. Arda Turan a marcat sau a oferit pasă de gol la debut la fiecare din cluburile la care a jucat.

Messi poate câștiga azi al cincilea "Balon de Aur" din carieră. În cadrul unei gale care va avea loc la Zurich, începând cu ora 19:30, va fi acordat Balonul de Aur pentru anul 2015. Starul Barcelonei şi al naţionalei Argentinei, Lionel Messi, este principalul favorit. Ceilalți doi finaliști sunt Cristiano Ronaldo și Neymar.

VIDEO CU ASSIST-UL LUI ARDA PENTRU MESSI