• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Granzii din La Liga și Manchester United visează la transferul lui Antoine Griezmann, dar starul lui Atletico Madrid a recunoscut că are un alt vis.

Atacantul lui Simeone a recunoscut că și-ar dori să joace alături de Neymar și Mbappe la PSG. Cu cel din urmă este coleg la națională, iar când a fost întrebat de francezii de la Telefoot dacă visul lui ar fi să formeze un trio redutabil alături de cei doi, Griezmann a răspuns simplu: "Da".

În perioada de transferuri din vară, chiar el spunea că șansele de a ajunge la Manchester United sunt de 60%. Jose Mourinho insista atunci asupra transferului său, dar Griezmann a precizat că nu păstrează legătura cu tehnicianul portughez.

Atacantul francez poate fi cumpărat, de la 1 iulie 2018, pentru 100 de milioane de euro. La atât se va reduce clauza de reziliere a lui Griezmann, care se ridică în acest moment la 200 de milioane de euro.

Două goluri are Griezmann în acest sezon la Atletico Madrid, în 9 meciuri jucate în cele 11 etape din La Liga.