• WTA Cincinnati Simona Halep - Anastasija Sevastova - 18:00, Digi Sport 1
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis (duminică, 21:15, Digi Sport 2) și Deportivo - Real Madrid (duminică, 23:15, Digi Sport 2)

Bilbao a bifat a 5-a victorie în ultimele şase etape. În derby-ul Tarii Bascilor, a trecut cu 3-2 de marea rivală, Real Sociedad.

Athletic Bilbao și Real Sociedad au oferit un spectacol fotbalistic în derby-ul Țării Bascilor. Oaspeții au deschis scorul în minutul 16 prin Zurutuza: apărut liber la finalizare în urma unei lovituri de colț, l-a învins pe Iraizoz.

Athletic a început să preseze, dar Rulli s-a opus fantastic la lovitura de cap a lui Raul Garcia. Leii au întors rezultatul în doar un sfert de oră după pauză. Iker Muniain a înscris cu o execuție superbă din marginea careului, prima sa reușită din acest sezon. Apoi Aduritz a profitat de o eroare la construcție a celor de la Real Sociedad şi a punctat cu un lob, ajungând la cinci goluri în 8 partide.

Inaki Wiliams părea să asigure un final liniștit de partidă cu golul din minutul 72, venit tot după o greşeală a oaspeților. Inigo Martinez a punctat însă cu capul și a redus diferența la un singur gol. Finalul partidei l-a găsit pe portarul Rulli în careul advers, dar tabela nu s-a mai modificat și Bilbao câștigă după patru ani în fața rivalei.