• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Atletico Madrid a câștigat duelul cu Borussia Dortmund și Inter Milano pentru unul dintre cei mai promițători atacanți argentinieni. Presa din Spania anunță că Lautaro Martinez a trecut deja vizita medicală și va semna cu formația din capitala Spaniei.

As anunță că formația lui Simeone a pus mâna pe vârful de 20 de ani al celor de la Racing Club de Avellaneda. Considerat unul dintre cei mai promițători atacanți din America de Sud, Lautaro Martinez ar fi efectuat deja vizita medicală și va semna cu Atletico pe 6 sezoane.

Acesta se va alătura lotului pregătit de Simeone abia în vară, până atunci urmând să rămână la actuala sa echipă sub formă de împrumut.

Jurnaliștii din Madrid precizează că suma plătită de Atletico Madrid este puțin peste 12 milioane de euro, Racing Club de Avellaneda urmând a mai încasa și 20% dintr-un eventaul transfer al lui Martinez.

În vara lui 2016, Martinez a fost și pe lista lui Real Madrid, sau cel puțin asta susținea sud-americanul.

"Este adevărat că am primit o ofertă de la Real. Mă doresc sub formă de împrumut pentru un an, cu opțiune de cumpărare, dar clauza mea este una ridicată: 8 milioane de euro! Dacă mă vor cu adevărat, vor trebui să plătească, pentru că Racing nu acceptă această propunere. Am vorbit cu antrenorul și președintele și mi-au zis că mă vor în continuare aici", a dezvăluit Lautaro Martinez,

Cotat de site-uril de specialitate la 10 milioane de euro, atacantul a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă în cele 5 meciuri jucate în actuala stagiune din Argentina. Martinez are și 10 prezențe la naționala U20 a Argentinei, pentru care a marcat 7 goluri.