• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Atletico Madrid, Real Madrid şi Barcelona s-au impus la scor în meciurile pe care le-au disputat sâmbătă în etapa cu numărul opt a campionatului spaniol. Granzii Spaniei au marcat în total nu mai puțin de 17 goluri și au primit doar două.

Barcelona a fost cea care a deschis balul. Catalanii au câștigat cu 4-0 disputa cu Deportivo La Coruna, formație la care este legitimat și atacantul Florin Andone. Catalanii au ajuns la 26 de goluri marcate în primele 8 etape și au cel mai bun atac din campionat, însă ocupă doar poziția a 4-a a clasamentului.

VIDEO CU GOLURILE


A urmat apoi meciul lui Atletico Madrid cu Granada. Deși andaluzii au deschis scorul, trupa lui Simeone a realizat scorul rundei în La Liga. Jucătorii lui Atletico au marcat de 7 ori în mai puțin de o oră, ajungând la 21 de reușite în actuala stagiune. Formația de pe Vicente Calderon are al treilea cel mai bun atac din campionat, dar și cea mai bună defensivă, cu doar 3 goluri primite.

VIDEO CU GOLURILE

 

Ziua s-a încheiat cu partida Realului de la Sevilla. Gruparea de pe Santiago Bernabeu a înscris de 6 ori în poarta lui Betis și a avut 5 marcatori diferiți. De la începutul sezonului, nu mai puțin de 15 jucători au marcat în meciurile oficiale ale Realului.

VIDEO CU GOLURILE