• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Transferurile lui Philippe Coutinho şi Ousmane Dembele au intrat în impas, dar Barcelona a revenit pe o pistă mai veche pentru a-l găsi pe înlocuitorul lui Neymar.

Este vorba de Eden Hazard, mijlocaşul lui Chelsea, de care Daily Star susţine că londonezii sunt dispuşi să se despartă pentru 120 de milioane de euro. Catalanii au mai propus şi varianta cedării lui Sergi Roberto ca parte din afacere.

Un jucător exploziv, belgianul de 26 de ani e văzut de unii specialişti al treilea cel mai bun fotbalist din lume, după deja legendele Messi şi Ronaldo. Barcelona a cochetat în trecut cu ideea de a-l transfera, astfel că, în mod firesc, odată cu plecarea lui Neymar, a revenit pe tapet această posibilitate. Chiar dacă variantele Dembele sau Coutinho sunt mai probabile, englezii l-au întrebat pe Conte ce părere are despre posibila pierdere a starului din ofensivă.

"Nu îl pot împiedica eu pe Hazard să semneze cu Barcelona. Eden e un jucător de mare clasă, însă eu sunt doar antrenorul, îmi pot spune doar opinia. Decizia îi va aparţine întotdeauna clubului şi apoi jucătorului. Eu sunt convins că el va rămâne la noi şi în sezonul următor, nu e momentul să pierdem un asemenea jucător important", a spus Conte, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Arsenal, din Supercupa Angliei.

Eden Hazard mai are contract cu Chelsea până în 2020, iar salariul său pe Stamford Bridge este de 10 milioane de euro.