• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Rafa Benitez a fost demis de la Real Madrid după doar o jumătate de sezon și locul său pe banca "albilor" a fost luat de francezul Zinedine Zidane. Cel mai afectat jucător după îndepărtarea lui Benitez a fost galezul Gareth Bale, lucru confirmat și de noul tehnician al "galacticilor".

Bale era fără îndoială unul dintre jucătorii preferați ai lui Rafa Benitez de la Real Madrid și nu este o noutate pentru nimeni faptul că cei doi s-au înțeles foarte bine în ultima jumătate de an.

Galezul nu și-a ascuns dezamăgirea după demiterea tehnicianului de 55 de ani, dar Zidane e convins că va lucra fără probleme cu fostul jucător al lui Tottenham.

"Este un jucător foarte bun și o piesă importantă a echipei noastre. Îi vom acorda cu siguranță tot sprijinul de care are nevoie pentru că este un fotbalist cu niște calităție ieșite din comun. Gareth a fost extrem de dezamăgit după demiterea lui Benitez. Pentru el, Rafa a fost un antrenor foarte important, însă voi încerca să-l tratez în același mod în care a făcut-o Benitez" a declarat Zidane în cadrul unei conferințe de presă.

Jurnaliștii din Anglia scriu că Manchester United vrea să profite de momentele de derută din tabăra Realului și pregătește o ofertă pentru Gareth Bale.

Britanicii de la The Times scriu că prețul de pornire ar putea fi de 150 de milioane de lire (aproximativ 205 milioane de euro), ceea ce ar însemna ca Bale ar putea deveni cel mai scump fotbalist din istorie.

Gareth Bale nu a participat la primul antrenament oficial condus de Zinedine Zidane. Galezul s-a antrenat separat în sala de forță din cauza unor probleme musculare.

80.000.000 de euro e cota lui Bale
15 meciuri a jucat Bale în acest sezon
9 goluri a marcat Bale în actuala stagiune
10 assist-uri a oferit galezul în acest sezon