• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gareth Bale nu pare încântat de noua strategie a lui Real Madrid de după venirea antrenorului francez Zinedine Zidane, bazată mai mult pe posesie.

"Acum avem mai mult timp mingea, iar de la mijloc în sus e mai puţin spaţiu decât înainte pentru jucătorii de viteză. Este mai mult un joc de posesie, bazat pe un-doi-uri", a dezvăluit starul galez, unul dintre fotbaliştii de viteză din lotul "galacticilor", într-un interviu pentru Daily Mail.

Curtat în vară de Manchester United, Gareth Bale a preferat să continue pe Bernabeu şi a dezvăluit motivele deciziei sale.

"Cred că cel mai important lucru, atunci când priveşti în urmă la ce ai realizat în carieră, este să vezi trofeele pe care le-ai câştigat. Nu cred că e ceva mai important decât asta", a mai spus fotbalistul transferat în 2013, de la Tottenham, pentru 100 de milioane de euro.

Zece trofee a câştigat Gareth Bale de la sosirea la Real Madrid: trei Ligi ale Campionilor, titlul, Cupa şi Supercupa Spaniei, Mondialul cluburilor şi trei Supercupe ale Europei.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a jucat 155 de meciuri şi a marcat 68 de goluri pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Bale a mai dezvăluit că a ajuns la Madrid datorită fostului coleg de la Tottenham, Luka Modric. "El a fost motivul pentru care am venit aici. Ştiam cât de valoros este. M-a ajutat să mă adaptez rapid aici. Este foarte special să ai pe cineva alături după un asemenea transfer", a mai spus fostul jucător al lui Southampton şi Tottenham.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT