• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Revenirea lui Gareth Bale pe gazon, în meciul lui Real Madrid cu Espanyol de sâmbătă, a devenit o certitudine. După ce a privit din tribună jocul cu Napoli, din Liga Campionilor, starul galez a fost inclus în lotul "galacticilor" pentru partida de pe Santiago Bernabeu, iar antrenorul Zinedine Zidane a anunţat deja că se va baza pe Bale.

"Va fi în echipă, planul este să îl folosesc câteva minute. Bale este un fotbalist foarte important pentru noi. Îl cunoaştem calitatea şi viteza, ştim ce daune poate provoca adversarului. E foarte fericit să revină în echipă, să fie cu noi şi să poată juca din nou", a declarat "Zizou".

Atacantul în vârstă de 27 de ani s-a accidentat la tendonul gleznei drepte în partida cu Sporting Lisabona, din Liga Campionilor, de pe 22 noiembrie.

Galezul s-a operat pe 29 noiembrie, la Londra, iar doctorii au anunţat o perioadă de absenţă cuprinsă între trei şi patru luni. Gareth Bale e pe cale să revină însă pe teren după numai două luni şi jumătate.

Jucătorul evaluat de transfermarkt.de la 90 de milioane de euro a fost transferat de Real Madrid în 2013, de la Tottenham, pentru 100 de milioane de euro.

Real Madrid - Espanyol se joacă sâmbătă, de la ora 17.15, în direct la Digi Sport 1.

VEZI AICI PROGRAMUL TRANSMISIILOR