• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

La o săptămână de când site-ul Footbal Leaks a făcut publice actele transferului lui Gareth Bale, de la Tottenham la Real Madrid, confirmând suspiciunile potrivit cărora madrilenii ar fi plătit mai mult de 100 de milioane de euro pentru a-l aduce în 2013, apar noi vești despre o nouă mutare a galezului.

S-a discutat mult despre un transfer al lui Bale la Manchester United, iar jurnaliștii britanici întăresc acest lucru. În ediția de marți din The Independent, scrie că fotbalistul a luat serios în considerare plecarea pe Old Trafford și că englezii ar fi oferit, în vara trecută, 100 de milioane de lire sterline (130 de milioane de euro!) în schimbul său, dar starea de incertitudine de la clubul englez l-a făcut să își ia gândul de la o astfel de mutare.

"Bale e mai puțin tentat de United decât era în august", scriu și ziariștii de la The Time, care pun incertitudinea pe posibila ratare a prezenței în Liga Campionilor.

Potrivit acordului de transfer dintre Tottenham și Real, londonezii trebuie anunțați, dacă madrilenii au o ofertă de la o altă echipă din Premier League pentru galez. Pentru 72 de ore, Tottenham are prima opțiune, în acest caz. Clauza e valabilă până pe 30 iunie 2019.

Accidentat în acest moment, Bale a reluat pregătirile și anunță că recuperarea sa merge foarte bine. 

Recovery going well! Back running again now .. Well kind of! 󾟙🏻󾭝 #AntiGravity

Posted by Gareth Bale on Monday, January 25, 2016