• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE: Accidentarea lui Gareth Bale este una extrem de serioasă, astfel că starul Realului va fi nevoit să se opereze și va lipsi de pe gazon cel puțin două luni. Internaționalul galez se va opera, marți, la Londra, intervenția chirurgicală va fi efectuată de celebrul doctor James Calder, sub supravegherea medicilor de la clubul din Madrid, Jesus Olmo și Mikel Aramberri.


 

Real Madrid s-a impus cu emoții la Lisabona, 2-1 cu Sporting, a obținut calificarea matematică în optimile Champions League, dar a pierdut, cel puțin pentru acest an, unul dintre cei mai în formă jucători.

Gareth Bale a fost titular pe ”Alvalade”, în fața a 50.046 de spectatori, dar a fost nevoit să iasă în minutul 58, fiind înlocuit cu Asensio. Galezul a acuzat probleme la glezna dreaptă, iar verdictul medicilor nu este unul liniștitor nici pentru jucător, nici pentru staff-ul lui Zinedine Zidane.

Conform corpului medical al celor de la Real, Bale a suferit o dislocare traumatică a tendoanelor peroniale de la glezna dreaptă, o situație delicată care se poate complica serios dacă nu se iau măsurile necesare de precauție, susțin surse apropiate clubului din Madrid.

Prin urmare, nu se vor lua decizii în următoarele 48-72 de ore înainte de a se începe tratamentul. Nu este exclus chiar ca Bale să fie operat, situație în care va lipsi de pe gazon aproximativ trei luni. Există însă și un scenariu potrivit căruia mijlocașul se poate reface și fără intervenție chirurgicală, ceea ce ar însemna că nu va mai juca deloc în acest dar, dar că va reveni la antrenamente după patru sau cinci săptămâni.

Ceea ce este cert este doar că evoluția medicală a jucătorului în următoarele ore va fi decisivă.

FOTO: Marca