• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Real Madrid mai are nevoie de un singur punct pentru a deveni matematic campioana Spaniei, iar acesta poate fi obţinut pe terenul celor de la Malaga, în ultima etapă, duminică, de la ora 21:00.

Partida de la sfârşitul acestei săptămâni poate da naştere unei controverse, în condiţiile în care andaluzii au doar de câştigat dacă echipa lui Zinedine Zidane va cuceri titlul. Malaga va primi un milion de euro pentru eventualul trofeu de campioană care ar ajunge pe Bernabeu.

Această sumă de bani reprezintă un bonus pe care Real trebuie să-l plătească, în contul transferului lui Isco, realizat în vara lui 2013.

În urmă cu patru ani, formaţia din capitala Spaniei a plătit 27 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 25 de ani, sumă la care se adaugă diverse bonusuri în funcţie de performanţe. Unul dintre acestea prevede plata unui milion de euro pentru fiecare titlu câştigat de Real în La Liga în primele cinci sezoane petrecute de jucător la Madrid.

Astfel, în cazul în care "galacticii" cuceresc primul titlu după o pauză de cinci ani, Malaga, adversara Realului în meciul decisiv, primeşte un milion de euro. Rămâne de văzut dacă acest amănunt va influenţa în vreun fel prestaţia andaluzilor.