• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Real Sociedad - Barcelona 1-1. Acesta a fost ultimul meci al catalanilor, înainte de El Clasico, dar prestaţia starurilor de pe Camp Nou a lăsat de dorit, echipa lui Luis Enrique fiind dominată pe Anoeta la toate capitolele, lucru recunoscut şi de tehnicianul oaspeţilor.

"Ce s-a întâmplat în seara asta e simplu: o echipă a jucat mult mai bine decât cealaltă. Real ne-a fost superioară la toate capitolele. Am câştigat un punct, dar nu meritam niciunul. Pentru mine, e cel mai slab meci pe banca Barcelonei. E un miracol că s-a terminat 1-1. Nu ne-au lăsat să pasăm. Au făcut ce au vrut ei", a recunoscut Enrique.

Pentru Barcelona, aceasta este prima oară când cedează posesia într-un meci de campionat (55% - 45%) din 2008, de la o partidă cu Real Madrid (1-4). Mai mult, pentru catalani, acesta a fost al 8-lea duel consecutiv fără victorie pe Anoeta, acolo unde s-au impus ultima oară în 2007.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Astfel, distanţa de rivala Real Madrid s-a mărit la 6 puncte. Este pentru prima oară când gruparea blaugrana e atât de departe de lider din mai 2012. De atunci, s-au disputat 165 de etape în campionatul spaniol.

Real Madrid se va deplasa pe Camp Nou la adăpostul unui avantaj de 6 puncte, un lucru care de asemenea nu s-a mai întâmplat de 13 ani (6.12.2003).

Primul El Clasico al sezonului, Barcelona - Real Madrid, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, pe 3 decembrie. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.