• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cu nouă zile înainte de El Clasico, Barcelona încearcă să prelungească suspansul în ceea ce-l privește pe Leo Messi. Presa spaniolă susține că gruparea catalană a ascuns că argentinianul se antrenează normal de două zile. A și marcat un gol,  într-un joc școală.

Conform Cuatro, preluat de cotidianul As, Messi s-a antrenat miercuri într-un ritm normal alături de coechipierii săi. Clubul a ascuns acest lucru, inclusiv în cele 20 de fotografii publicate pe site de la sesiunea de pregătire, Messi nefiind în vreuna, pe gazon. Antrenamentele se desfășoară la Ciudad Deportiva cu porțile închise și departamentul de presă al catalanilor se pare că a filtrat orice informație video, foto sau scrisă.

Informația că Messi s-a antrenat normal și a marcat un gol într-un joc școală a fost confirmată după ce a fost oferită prima oară de Cuatro și de El Mundo Deportivo, ziarul de casă al Barcelonei.

Messi a început de luni antrenamentele cu mingea și Luis Enrique intenționează să-l convoace în lotul pentru meciul de pe Santiago Bernabeu, chiar dacă știe că șansele de a-l folosi titular sunt foarte mici. Antrenorul catalanilor vrea însă ca adversarii să se teamă de eventuala prezență a lui Messi pe teren.

Real Madrid - Barcelona e în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:30. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.