• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Barcelona a blocat plata unei prime de 26 milioane euro către Neymar, în aşteptarea unei decizii în ce priveşte transferul său la Paris Saint-Germain, a anunţat, marţi, o sursă din cadrul grupării catalane.

"Cele 26 de milioane de euro au fost depuse la un notar până ce vom şti dacă jucătorul rămâne", a afirmat sursa.

Această primă a fost negociată în urmă cu un an când fotbalistul, contactat între timp de PSG, şi-a reînnoit contractul cu "Barca" până în anul 2021.

Acest contract include o primă de prelungire pentru Neymar la finalul primului an, precum şi o mărire a clauzei sale de reziliere de la 200 la 222 milioane euro pe care PSG pare dispusă să o plătească.

Viitorul lui Neymar ţine prima pagină la Barcelona, mai ales că atacantul brazilian de 25 de ani nu a revenit în Spania alături de coechipierii săi după turneul clubului catalan în Statele Unite, care s-a soldat cu trei victorii contra lui Juventus, Manchester United şi Real Madrid.

Echipa "blaugrana" reia antrenamentele miercuri dimineaţă, fiind convocat şi Neymar, dar, conform presei sportive de la Barcelona, este puţin probabil ca el să participe. Totuşi, în această seară, brazilianul e aşteptat să sosească în Catalunya, însă se speculează pe seama că mâine va merge la Paris pentru a semna contractul cu noua echipă şi pentru a fi prezentat.