• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După transferul lui Neymar la PSG, ajuns în Franța pentru mai mult de 200 de milioane de euro, Barcelona a avut și ea șansa să dea o lovitură de proporții: Pierre-Emerick Aubameyang, starul Borussiei Dortmund, putea să ajungă pe Camp Nou, potrivit jurnaliștilor de la Mundo Deportivo.

Borussia era dispusă să-l vândă pe Aubameyang la Barcelona, vârful chiar s-a propus acolo, însă catalanii nu au mai realizat această mutare în cele din urmă, tocmai pentru a nu-l pune pe Luis Suarez într-o situație dificilă. Era greu de crezut că Suarez și Aubameyang pot să joace în același timp, ambii fiind atacanți veritabili.

Aubameyang speră însă în continuare să ajungă la Barcelona, mai ales că pe Camp Nou este și bunul său prieten Ousmane Dembele, transferat de catalani tocmai de la Dortmund, vara trecută.

Cei doi se înțeleg excelent, iar gabonezul i-a făcut recent o vizită lui Dembele. Francezul, care așteaptă să revină pe gazon tocmai la El Clasico, a publicat o fotografie alături de Auba pe rețelele de socializare.

Printr-un eventual transfer la Barcelona, Aubameyang vrea să le dea o lovitură și rivalilor de la Real. Atacantul Borussiei a recunoscut că este de mic fanul madrilenilor, și-a dorit să ajungă pe Bernabeu, însă Florentino Perez nu l-a vrut cu adevărat.

”Nu am niciun vis”, a spus fotbalistul în vârstă de 28 de ani, când a fost întrebat dacă mai visează la un transfer la Real Madrid.

”Nu voi mai vorbi niciodată de Real Madrid, ei nu mă vor! S-a terminat! Însă aceasta nu este o problemă. Eu merg înainte, sunt bine văzut la Dortmund. Am avut un acord cu Borussia, am fost liber să plec, dar nu s-a întâmplat nimic, este o dezamăgire, să zic așa, dar sunt, de asemenea, fericit că rămân aici”, a mai spus fotbalistul.