• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sadio Mane este marea ţintă pentru fereastra viitoare de transferuri a Barcelonei. Catalanii vor avea mari probleme în a-l transfera, însă: nu doar pentru că e de aşteptat ca Liverpool să ţină la preţ, însă şi marea rivală, Real, îl vrea pe senegalezul de 25 de ani.

Vara lui 2017 a adus o adevărată telenovelă pe piaţa transferurilor: Coutinho. Brazilianul părea că va ajunge sigur în Catalonia, însă în cele din urmă englezii au ţinut la preţ, în ciuda faptului că sud-americanul voia neapărat să ajungă pe Camp Nou.

O nouă rundă de negocieri nu va mai avea loc în viitoarea perioadă mercato, anunţă Sunday Mirror, care în schimb prezintă o altă variantă. Concret, potrivit sursei citate, Sadio Mane a devenit în acest moment prioritatea numărul unu pentru echipa antrenată de Valverde.

Fără a dispune de tehnica şi clarviziunea lui Coutingo, Mane este un fotbalist la fel de influent în joc. Trage în multe momente echipa după el, având o rată de goluri excelentă.

În prezent suspendat trei meciuri, după ce l-a faultat pe Ederson, în confruntarea cu City, fotbalistul african este şi în atenţia lui Real. Perez va dori fără îndoială să aducă un nou "galactic" pentru a-şi asigura un nou mandat de preşedinte pe Bernabeu, iar varianta Mane pare ideală. Nu doar din punct de vedere al valorii jucătorului, ci pentru că ar câştiga în lupta cu marea rivală pentru semnătura sa.

De când a venit la Liverpool de la Southampton, Mane a lipsit în 13 dintre partidele din Premier League. "Cormoranii" au câştigat doar 5 dintre respectivele confruntări.

16 goluri în 31 de partide a marcat Mane pentru Liverpool