• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Barcelona a fost din nou nedreptăţită de arbitri, în disputa de pe teren propriu cu Athletic Bilbao, din returul optimilor de finală ale Cupei Spaniei. Catalanilor li s-a anulat eronat un gol perfect valabil.

Extrem de nervoşi în ultimul timp, după gafele făcute de "oamenii în negru" în confruntările cu Bilbao (1-2) din turul Cupei Spaniei şi Villarreal (1-1) din La Liga, "extratereştrii" s-au văzut din nou într-o situaţie delicată în meciul retur cu bascii, transmis în direct de Digi Sport 1.

În minutul 26, Neymar a plecat de la limita offside-ului şi i-a pasat lui Suarez, care a înscris. Tuşierul a ridicat fanionul pentru poziţie neregulamentară, însă reluările l-au contrazis. Atât la pasa pentru brazilian, cât şi la cea a acestuia pentru Suarez, poziţiile au fost regulamentare.

Vezi mai jos faza incriminată