• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Accidentările suferite frecvent de Jordi Alba i-au pus pe gânduri pe șefii Barcelonei, care se gândesc deja la viitor și au găsit un înlocuitor pentru internaționalul iberic de 28 de ani. Este vorba despre un brazilian, care mai este urmărit de două grupări din La Liga.

Presa din Spania anunță că Guilherme Arana, fotbalistul de 20 de ani al lui Corinthians este una dintre tințele iernii pentru FC Barcelona. Catalanii caută o variantă de rezervă pentru flancul stâng, acolo unde Jordi Alba este titular de drept, dar a avut mai multe probleme cu accidentările în ultimii ani.

În condițiile în care Lucas Digne nu pare să se ridice la nivelul așteptărilor, presa iberică anuță că Barcelona are de gând să-l aducă pe fundașul sud-american monitorizat și de Sevilla și Atletico Madrid. Internaționalul brazilian de tineret ar urma să o coste pe Barcelona o sumă între 12 și 15 milioane de euro.

Ținând cont că formația braziliană de care aparține Guilherme Arana se confruntă cu mari probleme financiare, fundașul stânga ar putea fi vândut chiar în luna ianuarie.

8 milioane de euro e cota lui Guilherme Arana
31.12.2019 e data la care expiră contratul lui Arana
31 de meciuri a jucat Arana în acest sezon
2 goluri și 2 pase decisive are brazilianul