• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid și FC Barcelona se vor întâlni ÎN DIRECT la Digi Sport 1, pe 13 și 16 august, în Supercupa Spaniei. Va fi a 7-a confruntare între granzii din La Liga în această competiție, iar trupa "blanco" domină clar la capitolul statistică.

În cele dueluri dintre Real și Barcelona în Supercupa Spaniei, madrilenii au ieșit învingători de 5 ori, iar catalanii o singură dată. Se întâmpla în 2011, atunci când dubla a fost marcată de gestul lui Mourinho, care i-a băgat degetul în ochi regretatului Tito Vilanova. Real Madrid s-a impus în 1988, 1990, 1993, 1997 și 2012.

Barcelona este victima preferată a Realului, madrilenii cucerind mai mult de jumătate din cele 9 Supercupe pe care le au în palmares în fața catalanilor. Cu toate astea, Barcelona deține recordul la numărul de trofee, cu 12.

De când îl au în echipă pe Messi, catalanii s-au impus de 7 ori. Argentinianul este și golgheterul competiției, cu 12 reușite. Cinci dintre golurile lui Messi au venit chiar în fața lui Real Madrid, rivala Barcelonei fiind și formația împotriva căreia argentinianul a marcat de cele mai multe ori.

FC Barcelona - Real Madrid, prima manșă a Supercupei Spaniei, se joacă duminică, 13 august, de la ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Partida va fi în format LIVE TEXT&VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro.