• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Suspendat două meciuri din Cupa Spaniei, după ce i-a înjurat pe jucătorii lui Gâlcă la finalul partidei Barcelona - Espanyol 4-1, Luis Suarez a fost la un pas de o accidentare gravă la antrenament. Arda Turan a avut o intrare extrem de dură.

La 6 luni de la despărţirea de Atletico, Arda Turan a debutat în sfârşit pentru Barcelona, în Cupă, catalanilor expirându-le interdicţia de transferuri. Insuficient pentru turc, care în continuare vrea să îi demonstreze lui Luis Enrique că este extrem de motivat şi îşi doreşte un loc în primul "11" al echipei.

Din prea mult zel, mijlocaşul era însă să îi provoace o accidentare lui Suarez, la antrenamentul de ieri. La clasicul "măgăruş", turcul a intrat prin alunecare, cu talpa înainte, dorind să îl deposedeze pa sud-american. Din fericire pentru Barcelona nu s-a întâmplat nimic grav, uruguayanul continuând şedinţa de pregătire.

Conştient de gafa făcută, Arda şi-a cerut scuze şi a încercat să îl înveselească pe coechipier, însă Luis Suarez nu a părut vreun moment că "gustă" gluma.

Vezi mai jos faza în cauză