• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Fundașul central, împrumutat de Chelsea la Borussia Monchengladbach, a captat atenția catalanilor, care îl văd ca succesor pe termen lung al lui Gerard Pique.

Barcelona este interesată de Andreas Christensen, fotbalist împrumutat de Chelsea pentru un an la formația Borussia Monchengladbach, ocupanta locului 4 în Bundesliga în ultima ediție de campionat.
Fundașul central a fost chiar integralist împotriva catalanilor în ultima etapă din cadrul grupelor Champions League, meci încheiat cu victoria oaspeților, scor 1-2.

În ciuda faptului că fotbalistul de 20 de ani nu s-a integrat în lotul lui Antonio Conte, campionii spanioli îl văd succesorul perfect pe termen lung pentru Gerard Pique și sunt pregătiți să facă o ofertă de 20 de milioane de euro.