• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Neymar s-a recuperat total după problemele medicale avute în ultima perioadă, dar nu va fi riscat de Luis Enrique în duelul cu Athletic Bilbao, din Cupa Spaniei. Tehnicianul a confirmat şi faptul că starul brazilian e aproape să semneze prelungirea contractului.

Meciul de miercuri, transmis în direct de Digi Sport 1, de la 22:30, dintre catalani şi basci va fi privat de prezenţa lui Neymar. În ciuda faptului că acesta s-a antrenat normal, staff-ul tehnic al grupării blaugrana nu îşi va asuma vreun risc.

"Neymar e în regulă. Să îl risc într-un meci plin de încărcătură aşa cum e cel de mâine? Nu ne asumăm aşa riscuri. El s-a antrenat bine, e într-o stare foarte bună", a comentat Luis Enrique, pentru ca apoi să discute despre iminenţa semnării de către Neymar a unui nou contract cu Barcelona. "Sunt convins că în scurt timp îşi va prelungi angajamentul cu noi", a comentat antrenorul.

Sport.es, ziar de casă al Barcelonei, susţine că board-ul de pe Camp Nou i-a pregătit o ofertă "stratosferică" lui Neymar. Curtat insistent de formaţiile de top din Anglia (United şi City), brazilianul are şi varianta Real Madrid. Sursa citată notează că Perez îi oferă 35 de milioane de euro/sezon vârfului, astfel că oficialii catalanilor nu vor să îşi asume vreun risc şi îl vor "blinda" pe Neymar.

 

Altfel, Andres Iniesta şi Arda Turan, absenţi marţi de la antrenamentele Barcelonei din cauza stării febrile, sunt incerţi pentru meciul retur cu Athletic Bilbao.

Busquets, care a acuzat luni dureri asemenea incert pentru meciul de miercuri, în timp ce Jordi Alba nu este refăcut în urma unei accidentări suferite la coapsa dreaptă.

În meciul tur, Barca s-a impus în deplasare cu scorul de 2-1