• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FC Barcelona va relansa o ofensivă în această iarnă pentru a-l achiziţiona pe brazilianul Philippe Coutinho, mijlocaşul lui FC Liverpool.

După ce a încercat în van acest lucru în vară, FC Barcelona va încerca din nou să-şi asigure serviciile mijlocaşului brazilian, după cum a anunţat marţi.

"Suntem pregătiţi să semnăm cu Coutinho sau cu un alt jucător pe care staff-ul tehnic îl va dori în această iarnă. Noi ne dorim cea mai competitivă echipă posibil", a declarat Oscar Grau, directorul general al clubului catalan.

De curând, Football Leaks a dezvăluit că FC Barcelona a mers dincolo de negocierile purtate cu Liverpool și i-a făcut o ofertă directă mijlocașului brazilian. Astfel, conducerea catalanilor i-a înaintat un contract generos, întins pe 25 de pagini, pentru a semna un angajament pe următorii cinci ani. Suma promisă de gruparea ”blaugrana” se ridica la 100 de milioane de lire sterline (113 milioane de euro), adică 20 de milioane de lire pe an.

FC Barcelona l-a pierdut pe Neymar, plecat la PSG după plata unei clauze de reziliere de 222 milioane euro. Clubul catalan l-a recrutat pe francezul Ousmane Dembele (105 milioane euro plus bonusuri) pentru a-l înlocui pe brazilian, însă fostul jucător al Borussiei Dortmund s-a accidentat la puţină vreme după ce a ajuns la Barcelona.

Agerpres