• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jose Mourinho şi United sunt decişi să distrugă toate recordurile în materie de transferuri. Echipa de pe Old Trafford pregăteşte o ofertă uriaşă pentru Neymar: 180 de milioane de lire doar pentru Barcelona.

Manchester United are un nou sezon foarte slab, iar "diavolii" par deja ieşiţi din lupta pentru titlu. Conducerea îi va acorda în continuare credit lui Mourinho, convinsă că problema principală stă în lot. Ca atare, "Specialul" va beneficia în vară de unul dintre cele mai mari bugete din istorie pentru transferuri, iar ţinta numărul unu este, potrivit Daily Star, Neymar.

Conform informaţiilor apărute astăzi în publicaţie, "diavolii", care în vara acestui an au plătit pentru Pogba o sumă imensă, sunt decişi să îi facă o ofertă greu de refuzat Barcelonei: 180 de milioane de lire (210 milioane de euro).

Sud-americanul şi-a prelungit de curând angajamentul cu formaţia catalană, de el interesându-se în ultimul timp şi PSG. Ca atare, nu va fi uşor de adus, însă Barcelona cu greu va putea spune "Nu" în faţa unei asemenea oferte.

Neymar trece în această stagiune prin cea mai slabă perioadă a carierei sale dacă analizăm doar capitolul goluri marcate. Sud-americanul pasează decisiv pentru coechipieri, dar a strâns 540 de minute fără să înscrie, lucru care nu i s-a întâmplat niciodată de când a fost cumpărat de Barcelona de la Santos, în 2013.

2013 este anul ultimului titlu luat de United, echipă care nu a mai traversat aşa o criză dinainte de "era Ferguson"