• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06: Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2), Halep - Pironkova (în jurul orei 19:00, Digi Sport 2)
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Primul ”El Clasico” al sezonului, FC Barcelona - Real Madrid, programat sâmbătă, 3 decembrie, pe ”Camp Nou”, de la ora 17:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, va avea parte de o coregrafie istorică.

Oficialii celor de la Barcelona au pus la punct o coregrafie la care vor participa toți cei 90.000 de spectatori care vor fi în tribune, despre care spun că va fi fără precedent în lume.

FC Barcelona - Real Madrid, primul El Clasico al acestui sezon, e programat pe 3 decembrie, de la ora 17:15 și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Mozaicul va fi animat iar pentru asta organizatorii i-au anunțat deja pe fani pașii pe care trebuie să-i respecte, în funcție de locul pe care-l vor ocupa în stadion.

Coregrafia animată va conține, spun catalanii, și imagibni din istoria meciurilor cu Real Madrid. Spectacolul va fi împărțit în trei etape și va incepe o dată cu imnul Barcelonei.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Și la Derby de România, Dinamo - Steaua 3-1, a existat o coregrafie spectaculoasă, care a fost împărțită în două etape. Fanii lui Dinamo au prezentat pe o cortină imagini cu legendele roș-albilor, după care a urmat un spectacol realizat din mii de plăcuțe albe.

VIDEO cu coregrafia lui Dinamo