• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Un star internațional și-a oferit serviciile pentru a face Barcelona mai puternică! Acesta este anunțul făcut în presa din Spania. Conform Don Balon, Mesut Ozil este jucătorul care e aproape de un transfer surpriză pe Camp Nou.

Agentul fostului jucător de la Real Madrid a luat deja legătura cu oficialii grupării blaugrana pentru a stabili condițiile unei mutări spectaculoase.

Mai mult, Lionel Messi, un jucător cu un cuvânt greu în vestiarul Barcelonei, nu și-a ascuns în ultima perioadă admirația pentru campionul mondial din 2014, care astfel are undă verde din partea starului argentinian.

Messi s-a întors astfel la 180 de grade după ce în vară ar fi blocat drumul lui Mesut Ozil spre Camp Nou. Pe finalul perioadei de transferuri, în presa spaniolă a apărut informația că Barcelona încearcă transferul germanului de origine turcă de la Arsenal. Însă Messi a considerat că fostul mijlocaș al lui Real Madrid nu ar fi adus un plus echipei catalane și s-a opus mutării.

Fostul fotbalist al lui Real Madrid mai este strâns legat de o eventuală mutare la Manchester United, unde s-ar putea reuni cu Jose Mourinho. 47 de milioane de euro a plătit Arsenal pentru Mesut Ozil în 2013 celor de la Real Madrid.

În vârstă de 29 de ani, mijlocașul german este pregătit să plece de la Arsenal încă din această iarnă, astfel ca și echipa ”tunarilor” să poată încasa o sumă de bani. Ozil a intrat deja în ultimul an de contract, care expiră în vara anului viitor.

Cota fotbalistului, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, este de 50 de milioane de euro.

32 de goluri a înscris germanul pentru "tunari"