• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Mai sunt încă două luni și jumătate înainte ca perioada de transferuri să se redeschide. Va fi perioada în care Barcelona va dori să-l transfere pe Philippe Coutinho de la Liverpool. Cu toate acestea, jurnaliștii spanioli de la Sport par să tulbure apele cu ultimele informații publicate în ediția de azi.

Prima pagină a cotidianului spaniol îi informează pe fanii Barcelonei că fotbalistul brazilian va ajunge pe Camp Nou în luna ianuarie a anului viitor doar în anumite condiții. Ei spun că Philippe Coutinho rămâne prima opțiune a Barcelonei, chiar dacă nu au găsit înțelegere în această vară, când ”cormoranii” au respins pe bandă ofertele înaintate de catalani.

Conform informațiilor publicate, Barcelona are alternative dacă starul lui Liverpool nu va ajunge pe Camp Nou și vor astfel să plătească suma corectă în schimbul fotbalistului, nu una piperată. Din perspectiva lui Liverpool, bineînțeles, aceștia vor fi bucuroși să afle că Barcelona se uită și în alte părți pentru eventuale transferuri.

Max Meyer și Julian Brandt, alternativele

Cei doi jucători indicați că ar fi alternativele pentru Coutinho sunt Max Meyer de la Schalke și Julian Brandt de la Bayer Leverkusen. Publicația spaniolă a notat că Barcelona a vorbit deja cu cluburile respective pentru a negocia eventualele oferte.