• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Barcelona și-a îndreptat atenția spre Christian Eriksen, fotbalistul lui Tottenham, după ce s-a lovit de răspunsul final dat de Liverpool în cazul internaționalului brazilian Philippe Coutinho. De altfel, ”cormoranii” au emis și un comunicat în care au ținut să transmită că fotbalistul nu este de vânzare.

Catalanii vor să-l înlocuiască pe Neymar după mutarea la Paris Saint Germain, doar că s-au lovit de refuzul mai multor echipe. Pentru că nu au căzut de comun acord cu Liverpool în privința lui Philippe Coutinho, Barcelona își îndreaptă acum atenția spre starul lui Tottenham, Christian Eriksen. Catalanii sunt pregătiți să demareze negocierile pentru achiziționarea fotbalistului danez în vârstă de 25 de ani, care conform site-ului de specialitate transfermarkt.de valorează 40 de milioane de euro. Actuala înțelegere a jucătorului cu clubul londonez este valabilă până în vara anului 2020. Christian Eriksen a ajuns la Tottenham în urmă cu patru ani după ce au vicecampioana din Premier League a achitat 13,5 milioane de euro celor de la Ajax Amsterdam.

Eriksen este de altfel și vedeta incontestabilă a reprezentativei daneze de fotbal, adversara României din grupele preliminarii care duc la Campionatul Mondial din Rusia. Jucătorul lui Tottenham valorează cât toată echipa de start a lui Christoph Daum. Liderul nordicilor este "maşina de assisturi" la Tottenham. Fostul jucător al lui Ajax nu este doar un pasator excelent, 121 de assist-uri, el apărând foarte des la finalizare şi executând perfect fazele fixe. Are 76 de goluri în 349 de partide, astfel că nu e de mirare de ce achiziționarea lui este cheia obţinerii unei mutări de marcă pe Camp Nou.