• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Barcelona vrea să-l înlocuiască repede pe Neymar, iar catalanii sunt dispuși la orice sacrificiu pentru transferul lui Philippe Coutinho.

Vicecampioana Spaniei știe de îl vrea cu orice preț pe Coutinho: jucătorul lui Liverpool este brazilianul cu cele mai multe goluri din istoria Premier League.

De când a ajuns la Liverpool, în 2013, Coutinho a reușit să marcheze 34 de goluri în campionatul Angliei. În sezonul precedent, jucătorul dorit de Barcelona a punctat de 13 ori, atâtea reușite având și colegul său din ofensivă, senegalezul Sadio Mane.

Coutinho, jucător care a fost dorit și de PSG sau Bayern Munchen, mai are contract până în 2022 cu Liverpool. Brazilianul a ajuns pe Anfield în 2013, atunci când a fost cumpărat de la Inter în schimbul a 10 milioane de euro.

Interesant este că în topul celor mai eficienți brazilieni din Premier League apare și colegul lui Coutinho de la Liverpool: este vorba de Roberto Firmino.

Adus de la Hoffenheim, în 2015, pentru mai mult de 40 de milioane de euro, Firmino s-a integrat repede la Liverpool, unde a marcat 21 de goluri în primele două sezoane.