• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Barcelona îi pregăteşte o clauză de reziliere incredibilă lui Sergi Roberto.

Alertaţi de interesul lui Manchester City pentru "internaţionalul" spaniol, catalanii sunt gata să îi fixeze o clauză de 400 de milioane de euro lui Roberto, aceeaşi cu cea pe care o are Ousmane Dembele, atacantul cumpărat de la Borussia Dortmund, în vară, pentru 105 milioane de euro plus bonusuri.

Sergi Roberto (25 de ani) mai are contract până în 2019 cu Barcelona, însă noua înţelegere, care va cuprinde şi clauza imensă de reziliere, va expira în 2022.

În acest moment, fotbalistul de bandă dreaptă are o clauză de rezilliere de 40 de milioane de euro, de zece ori mai mică decât viitoarea clauză.

Produs al catalanilor, Roberto are nouă meciuri şi un gol în acest campionat pentru gruparea blaugrana.

Barcelona e tot mai precaută în cazul jucătorilor după ce l-a pierdut în vară pe Neymar, după ce PSG a achitat clauza de reziliere de 222 de milioane de euro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT