• Turneul WTA de la Eastbourne: Halep - Pironkova (întreruptă din cauza ploii, partida se reia joi, după ora 14:00, în direct pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Barcelona pregăteşte pentru perioada de mercato din iarnă o mutare extrem de importantă. Potrivit El Pais, catalanii vor înainta o ofertă de 60 de milioane de euro pentru Marquinhos, fundaşul lui PSG.

În ultimul an şi jumătate, brazilianul din apărarea campioanei Franţei a fost extrem de nemulţumit de statutul său, în perioada lui Blanc el fiind mai mult rezervă. Între timp lucrurile s-au schimbat, la acest fapt contribuind şi transferul lui David Luiz la Chelsea.

Chiar şi aşa, Barcelona e decisă să îi facă o ofertă board-ului lui PSG, urmând a îşi exprima dorinţa de a plăti 60 de milioane de euro pentru apărător. Suma este una extrem de tentantă, având în vedere profilul fotbalistului şi nu e deloc exclus să se ajungă la o înţelegere.

Informaţia a fost confirmată chiar de actualul antrenor al trupei din capitala Franţei, cu menţiunea că Unai Emery şi-a exprimat optimismul că Marquinhos va rămâne sub comanda sa. "Poate că îşi doreşte să plece la Barcelona, însă ştiu că respectă mult PSG. Pentru ceea ce i-a oferit acest club, sunt convins că va respecta decizia finală a conducerii".

În acest moment, Barcelona are doi fundaşi centrali de meserie - Umtiti şi Pique -, dar şi alţi doi fotbalişti care pot acoperi cu succes acest post: Mascherano şi Mathieu.

FC Barcelona - Real Madrid, primul El Clasico al acestui sezon, e programat pe 3 decembrie și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.