• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Barcelona i-a legitimat la începutul anului pe Aleix Vidal și Arda Turdan, dar Luis Enrique cere în continuare întăriri, în special în ofensivă. Deși are tripleta MSN, tehnicianul Barcelonei își dorește o rezervă pentru cei 3 și fotbalistul pe care a pus ochii este Nolito, atacant pe care l-a anternat la Celta.

Cele două cluburi au purtat negocieri intense în ultima perioadă, Nolito fiind unul din preferații lui Luis Enrique în perioada în care a pregătit formația din Vigo. Taberele nu au ajuns încă la un acord și Barcelona are un plan prin care vrea să forțeze efectuarea mutării, mai ales că galicienii au declarat că singurul mod în care ar fi de acord cu plecarea lui Nolito ar fi ca trupa de pe Camp Nou să achite clauza de reziliere în valoare de 18 milioane de euro.

Astfel, dacă la începutul lunii ianuarie Luis Enrique trăgea un semnal de alarmă, anunțând că "au fost jucători care au părăsit echipa și în locul lor nu a venit nimeni", acum tehnicianul catalanilor și-a schimbat total discursul. "Nu sunt deloc îngrijorat din cauza lipsei transferurilor" a declarat Luis Enrique, lăsând astfel să se înțeleagă că Barcelona nu-l dorește chiar cu orice preț pe Nolito. Bineînțeles că la această schimbare de poziție au contribuit și prestațile foarte bune pe care le-au avut Vidal și Turan.

Formația de pe Camp Nou speră să obțină imprumutul lui Nolito până în vară, urmând ca abia atunci să plătească pentru transferul atacantului. Catalanii sunt dispuși să trimită la rândul lor câțiva jucători la Vigo. Fotbaliștii în cauză sunt Munir, Sandro, Gumbau și Sergi Samper, însă Barcelona ar fi gata să împrumute maxim doi dintre ei.

Nolito a marcat 8 goluri şi a furnizat 5 pase decisive în cele 15 meciuri din acest sezon. Poate cea mai frumoasă dintre reuşite a venit chiar în fața Barcelonei, când Celta s-a impus cu 4-1.