• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nolito rămâne prima opțiune a lui Luis Enrique pentru un transfer în iarnă, dar conducerea Barcelonei are o soluţie de rezervă: este vorba de golgheterul din Major League Soccer, Sebastian Giovinco (Toronto).

Agentul mijlocaşului ofensiv de 28 de ani, Andrea d'Amico, a recunoscut pentru RaiSports că a fost contactat de oficialii Barcelonei, italienii aducând în discuţie numele lui Ariedo Braida, directorul sportiv al grupării "blaugrana".

Fostul jucător al lui Juventus poate ajunge pe Camp Nou în perioada de transferuri de iarnă, mai ales că rezonul regulat din Statele Unite s-a terminat şi "Furnica Atomică" ar putea reveni în Europa, după modelul lui Frank Lampard sau al lui Thierry Henry.

Jucătorul care a marcat 22 de goluri şi a furnizat 16 pase decisive în această stagiune are un obiectiv clar pentru 2016: să facă parte din lotul lui Antonio Conte pentru Campionatul European din Franţa. Sebastian e conştient că pentru a juca la Euro trebuie să ajungă la un club mare european, unde să evolueze constant.

VIDEO CU CELE 22 DE GOLURI MARCATE DE GIOVINCO

Giovinco a ajuns la Toronto la începutul acestui an: a semnat un contract pe cinci sezoane, cu un salariu stagional de 7 milioane de dolari (6,4 milioane de euro).