• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Riyad Mahrez este cu siguranță unul dintre eroii sezonului în Premier League. Algerianul născut în Franța a impresionat la Leicester și presa internațională a anunțat în mai multe rânduri că viitorul an competițional îl va prinde la un club de top din Europa. Barcelona ar fi dispusă să plătească o sumă importantă în schimbul fotbalistului de 25 de ani.

Conform celor de Mundo Deportivo, clubul catalan e dispus să achite în vară între 30 și 40 de milioane de euro pentru fotbalistul care este cotat de site-urile de specialitate la 20 de milioane de euro. Informația a fost publicată prima dată de presa din Anglia și a apărut la scurt timp după ce președintele Barcelonei a acordat un interviu pentru jurnaliștii din insulă.

În cazul în care vor reuși să-l aducă pe Mahrez, oficialii Barcelonei sunt gata să renunțe la pista Nolito. La fel ca și jucătorul Celtei, algerianul poate evolua în ambele flancuri ale ofensivei, deci poate acoperi mai multe posturi. Luis Enrique pare să fi renunțat și el la ideea achiziționării lui Nolito, după ce Barcelona nu a reușit să ajungă la un acord cu Celta în ultima perioadă de mercato.

Dacă cele două cluburi vor ajunge la un acord, trecerea lui Mahrez pe Camp Nou are toate șansele să se realizeze. Deși e dorit și de Manchester United, algerianul e fan al Barcelonei și chiar a pozat îmbrăcat cu tricoul catalanilor în mai multe rânduri. 

 

Mai mult, în urmă cu câteva zile a declarat: "Toată lumea vrea să joace alături de Messi. Într-o zi, poate se va întâmpla. De ce nu?E cel mai bun din lume, el e șeful. Urmăresc mereu meciurile Barcelonei la TV pentru că îmi place cum joacă" a recunoscut Mahrez.

Jucătorul de 25 de ani mai are contract cu Leicester până în 2019, însă englezii anunță că acesta e decis să meargă în La Liga. Oficialii formației de pe King Power Stadium vor să-i dubleze salariul pentru a îl convinge să rămână în Premier League, dar acest lucru pare aproape imposibil.

27 de meciuri a jucat Mahrez în actuala stagiune
15 goluri şi 9 assist-uri a adunat Mahrez în acest sezon
2019 este anul în care expiră contractul lui Mahrez cu Leicester
20.000.000 de euro e cota de piață a algerianului