• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Meciul FC Barcelona - Las Palmas s-a disputat cu porțile închise, din cauza incidentelor de duminică, din metropola catalană, care au avut loc, întrucât autoritățile spaniole au încercat să blocheze referendului de independență al comunității autonome, declarat ilegal de guvernul de la Madrid.

Cu toate acestea, un spectator a reușit să-i păcălească pe oamenii de ordine și, după ce a pătruns în incinta stadionului, a intrat și pe terenul de joc, atunci când echipa antrenată de Ernesto Valverde să facă 2-0, prin Lionel Messi. Respectivul spectator a fost scos rapid de pe suprafața de stewarzi.

FC Barcelona a câștigat cu 3-0 meciul împotriva lui Las Palmas, pe care oficialii clubului catalan au vrut să-l amâne, din cauza tensiunii create de referendum. Până la urmă, liga spaniolă a refuzat solicitarea catalanilor, iar partida a avut loc fără spectatori. Din acest motiv, vicepreședintele clubului, Carles Vilarrubi a demisionat.

În cazul în care ar fi refuzat să joace meciul cu Las Palmas, fără acceptul ligii, FC Barcelona ar fi pierdut partida cu 0-3 la masa verde și ar fi fost penalizată cu trei puncte.

Potrivit Digi 24, aceste incidente s-au lăsat cu sute de răniți, după ce autoritățile au apelat inclusiv la gloanțe de cauciuc și baricade.

VIDEO Momentul intrării pe teren al spectatorului:

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT