• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Veste proastă pentru Barcelona, care va fi nevoită în toată luna octombrie să se bazeze între buturi doar pe Ter Stegen. Cillessen, adus să fie înlocuitorul lui Bravo, plecat la City, s-a accidentat şi va sta departe de teren 3 săptămâni.

Clubul de pe Camp Nou se află într-o situaţie ingrată, înainte de o perioadă dificilă. Jasper Cillessen a suferit o lovitură la genunchi, iar medicii au estimat astăzi că perioada de recuperare se va întinde pe perioada a trei săptămâni. Chiar dacă olandezul nu părea să îi pună în pericol locul în primul "11" lui Ter Stegen, în acest moment Luis Enrique se poate baza pe un singur portar cu nume.

Al treilea goalkeeper din lot, Jordi Masip, deşi e la club din 2008, a evoluat într-o singură partidă oficială pentru gruparea blaugrana. Ca atare, o eventuală accidentare a lui Ter Stegen ar fi o lovitură imensă pentru trupa catalană.

Ce meciuri are Barcelona în următoarele trei săptămâni

Barcelona - Deportivo (La Liga)

Barcelona - Manchester City (Champions League)

Valencia - Barcelona (La Liga)

Barcelona - Granada (La Liga)

Manchester City - Barcelona (Champions League)

Informaţia, confirmată pe site-ul oficial al Barcelonei, nu a fost singura veste proastă primită de Luis Enrique. Staff-ul medical i-a transmis că nu îl va putea avea la dispoziţie, cel puţin pentru meciul din week-end, cu Deportivo, pe Sergi Roberto, cel care l-a făcut uitat pe Dani Alves. Nu se ştie încă dacă fotbalistul va fi o absenţă de durată, medicii urmând a da un verdict final după investigaţii mai amănunţite.