• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Barcelona are un început oscilant de sezon, înregistrând deja două înfrângeri, și, la fel ca în stagiunea trecută, accidentările îi dau bătăi de cap lui Luis Enrique. Nu mai puțin de 11 fotbaliști au avut probleme medicale de la începutul sezonului.

Coincidență sau nu, numărul jucătorilor accidentați în actuala stagiune până pe la mijlocul lunii octombrie este egal cu cel al fotbaliștilor care au avut probleme în sezonul trecut, anunță ziarul de casă al catalanilor. Sport.es notează însă că fotbaliștii Barcelonei au suferit în total 13 accidentări, cu două mai puțin decât în stagiunea 2015-2016.

Masip, Digne, Aleix Vidal, Pique, Rafinha, Busquets, Arda, Denis Suarez, Neymar, Luis Suarez și Alcacer sunt cei 11 jucători din lotul Barcelonei care nu au suferit nicio accidentare de la începutul acestui sezon.

Între cei 11 jucători prezentați mai sus există 7 care au scăpat fără accidentări și în prima parte a stagiunii trecute, indiferent de formația la care au evoluat. Este vorba despre Masip, Digne, Aleix Vidal, Busquets, Luis Suarez, Alcacer și Gerard Pique.

În partea opusă se află 5 fotbaliști. Cillessen, Mascherano, Alba, Iniesta și Messi au suferit accidentări atât în startul stagiunii precedente cât și în acest sezon.

Momentan, Barcelona are 5 jucători indisponibili (Sergi Roberto, Jordi Alba, Umtiti, Messi și Cillessen), dar o parte dintre ei și-ar putea face apariția pe teren în următoarea partidă de campionat, cu Deportivo La Coruna, programată pe 15 octombrie la ora 17:15 și transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Este vorba despre Messi și Samuel Umtiti.